Anlita en flyttfirma när det är dags för en privatflytt

Om du äger en bostad så kan du nog intyga att bostadsköpet är en av de större investeringarna man gör i livet. För egen del har jag bott i hyreslägenheter och bostadsrätt.

Har nu hittat en ny lägenhet jag kommer flytta in i under nästa månad. Det är en stor trerummare med nyrenoverat kök och badrum. Har letat i över 1 år efter en bra lägenhet och det är så skönt när man äntligen har hittat vad man sökt efter. Lägenheten ligger på våning fyra och det är översta våningsplanet i fastigheten. Det är en fantastisk utsikt från balkongen över sjön som ligger i närheten. Jag kör bil till jobbet varje dag så det blir kanon med parkeringsplatsen som ingår och den kostar bara 100 kr per månad. Visst kan man pendla till jobbet med buss, men jag tycker det är så svårt att börja pendla med buss när jag redan har en bil. Att köra bil är så mycket skönare och friare, jag behöver inte passa några busstider för att komma i tid till jobbet. Bilpendlande kostar mer, men för mig är det värt kostnaden.

Jag har ute min nuvarande lägenhet för försäljning och hoppas att den kommer bli såld så snart som möjligt. Anlitade en homestylist för att få bostaden lite snyggare och mer attraktivt inför försäljningen. Funderade på att anlita en professionell fotograf till lägenheten, men tjejen som skötte homestylingen erbjöd sig att fotografera.

Under nästa vecka kommer jag planera min flytt till den nya lägenheten. Håller på och kikar på en privaflytt med hjälp av en flyttfirma. Att anlita en flyttfirma är nog enklare och billigare i längden, jag slipper ju ta ledigt från jobbet. Ska dock kolla med min familj och vänner vad de tycker om en privatflytt via flyttfirma. Misstänker att de tycker det är en god idé, eftersom de slipper hjälpa mig flytta.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.