Roligt garage från svensk leksakstillverkare

Igår har jag och dottern både varit och hämtat och lekt med en leksak från Viking Toys. Att vi valde att köpa leksaker från https://vikingtoys.se/ är tack vare en pappa i pappagruppen som jag är med i. Han tipsade mig om att Viking Toys har kvalitetsleksaker till bra pris. De tillverkar främst leksaker för barn i åldrarna 1-5 år, vilket är precis det åldersspannet som min dotter är i.

Beställningen av leksaken från Viking Toys gjorde jag för cirka en vecka sedan, då det var röd dag förra veckan blev paketet försenat några dagar. Då leksaken är rätt stor kunde posten inte lämna ut det direkt till vår lägenhet. Istället var vi tvungna att hämta det i närmaste matbutik, vilket vi gjorde efter jobb och dagis.

Jag höll leksaken hemlig för min dotter under hela veckan som det tog för den att komma fram. Detta då jag visste att hon skulle bli helt tokig och tjatat om leksaken dag in och dag ut. Det hade bara varit jobbigt, då är det bättre och roligare att överraska henne. När hon såg paketet lös hon upp som en sol och man riktigt kunde se förväntningarna i hennes ögon.

Själva leksaken som jag hade köpt var ett parkeringsgarage med tillhörande bro. Att det var en bro med i lådan var för att det gick att fylla en vallgrav runtom garaget med vatten. Själva garaget var två våningar, där undervåningen var för bilar och övervåningen var för en helikopter som också följde med i lådan. Utöver helikopter fick man också med en rutschkana, kran, pråm, ramper, fyra båtar, en bil och en grävmaskinarm. Hela setet var gjort i plast.

Vi satt och lekte under flera timmar, från att vi kom hem tills hon skulle gå och lägga sig. Jag lovade att vi skulle fortsätta leka med leksettet när hon kom hem från dagis idag, det gjorde att hon somnade direkt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.