Klinik Villastan i Borås erbjuder Restylane

Äntligen, tänker ni! Och det gör naturligtvis jag också. Restylane i Borås går att göra på Klinik Villastan i Borås och jag ska absolut berätta mer för er som kanske inte varit i kontakt med detta förut.

Restylane är ett preparat, som ibland också kallas för fillers, som kan användas i många olika behandlingar och som framför allt ger fantastiska resultat. För när vi människor blir äldre så minskar nämligen produktionen av hyaluronsyra. Detta innebär att huden blir allt mer torr och kan ibland då även förlora både volym och spänst. Detta gör att vi kanske ser rynkiga ut och vissa vill då göra någonting åt detta. Restylane, som näst intill är identiskt med kroppens alldeles enga hyaluonsyra, kan man därför använda för att injecera under huden för att släta ut oönskade rynkor. På så vis kan vi alltså återskapa volym i huden och förstärka ansiktets konturer eller skapa fylligare läppar.

Restylane, något för dig?

Jag har nu gjort två behandlingar av Restylane i Borås och jag är otroligt nöjd. Eftersom det används på ett sätt som gör att man föryngrar huden så blir jag också väldigt glad av det. Man kan göra det både i ansiktet, på händerna och dekollaget. Du kan dessutom vara otroligt trygg och inte alls orolig eftersom att Restylane är ett svenskt och väldokumenterat preparat och det finns mer än 19 år forskning och närmare 25 miljoner behandlingar ligger bakom de produkter som används idag. Skulle du vara intresserad av att testa detta så kan jag varmt rekommendera just Klinik Villastan i Borås där dem har många års erfarenhet och framför allt är otroligt duktiga på att ta hand om dig som kund. Besök deras hemsida för att läsa mer om vilken behandling som skulle passa just dig!